Disclaimer

Ondanks dat Itsmymonkeybusiness.wordpress.com zo zorgvuldig mogelijk wordt samengesteld kan het gebeuren dat de blog posts onjuistheden of typefouten bevatten. Aan de inhoud van Itsmymonkeybusiness.wordpress.com kunnen geen rechten worden ontleend. Alle blog posts die op Itsmymonkeybusiness.wordpress.com online komen zijn zelf geschreven en zelf gefotografeerd, tenzij anders vermeld wordt in de blog post zelf. Er zit veel tijd in het maken van een blog post en daarom mogen mijn blog posts niet zonder mijn toestemming worden overgenomen.

Al mijn blog posts zijn geschreven naar mijn mening en/of ervaring, dit kan verschillen van iemand anders mening. Ook gesponsorde blog posts zullen niet beïnvloed zijn door anderen en zijn ook vanuit mijn eerlijke mening en/of ervaring geschreven. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele miskopen die je naar aanleiding van een blog post op hebt gekocht.

Aanstootgevende reacties of reacties die grof taalgebruik, racistische opmerkingen, persoonlijke aanvallen, pesterijen of spam bevatten worden zonder kennisgeving verwijderd. Mocht dit vaker gebeuren van dezelfde persoon, dan zal er een ban op de desbetreffende persoon komen.

Advertenties