Who The Fuck Is Jett Rebel?! @ IDFA

Processed with VSCOcam with a5 preset

Sinds 19 november is in Amsterdam het ‘International Documentary Film Festival Amsterdam’, ook wel IDFA genoemd. Voor twaalf dagen lang zijn er verschillende documentaires te zien in verschillende bioscopen, poppodia’s en zalen. De genres lopen erg uiteen waardoor er voor iedereen wel wat tussen zit. Zo ging afgelopen zondag de documentaire ‘Who The Fuck Is Jett Rebel?!’ in première in de Melkweg. Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik fan van Jett Rebel en als echte fan kan je de première niet aan je voorbij laten gaan, toch? Dat had Kimberley waarschijnlijk ook gedacht want op mijn verjaardag kreeg ik een ticket voor deze première van haar! Zondag was het dan zo ver, wij zagen Who The Fuck Is Jett Rebel?! als één van de eerste en na de documentaire was er nog een kort optreden van Jett Rebel zelf!

Om kwart over 5 gingen de deuren open van de Rabozaal in de Melkweg, waar de documentaire te zien zou zijn. Het was helemaal uitverkocht waardoor het dan ook bomvol zat! De documentaire was erg gaaf om te zien, je ziet Jett Rebel vanaf het begin dat die een beetje bekend werd tot aan zijn hoogtepunt van dit moment, het optreden op Lowlands. In ongeveer vier maanden tijd is Jett Rebel van een beetje bekend, naar heel bekend gegaan! Zijn op dit moment lopende tour is helemaal uitverkocht en hij heeft afgelopen zomer op zo’n beetje elk festival die je kan bedenken gestaan. Hiervan zie je dus zijn hoogtepunten, maar ook zijn dieptepunten. Want zo bekend worden in slechts vier maanden tijd doet veel met je. Ik wil er verder niet teveel over verklappen, je moet het zelf maar gaan bekijken! Linda Hakeboom heeft Jett Rebel al die tijd gevolgd met een camera en daar uit is deze documentaire gekomen.

De documentaire is tot zondag 30 november nog live te zien op IDFA in Amsterdam, maar wordt zaterdagavond 29 november om 21:55 uur ook al uitgezonden op NPO 3!

xox
Anneleen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s