Music Monday #05

Music Monday

Het is weer de eerste maandag van de nieuwe maand en dat betekend dat het weer tijd is voor Music Monday! Vandaag heb ik dan ook een hele leuke Music Monday voor de maand november voor jullie. Het is een gloednieuw nummer die afgelopen weekend uitgekomen is! Ben je al nieuwsgierig? Kijk dan snel verder! ;)

Aangezien Jett Rebel afgelopen weekend met zijn debut album uitkwam én een nieuwe single was mijn keuze voor de Music Monday voor november snel gemaakt. De mensen die mijn blog al langer volgen weten inmiddels wel wie Jett Rebel is, maar voor degene die het nog niet weten zal ik een korte uitleg geven.

Jett Rebel is het alterego van Jelte Tuinstra. Jelte heeft al twee EP’s uitgebracht genaamd ‘Venus’ en ‘Mars’, maar zijn echte debut album ‘Hits For Kids’ is pas een paar dagen oud. Jelte begon ongeveer twee jaar geleden met Jett Rebel en sinds begin dit jaar is het in een sneltreinvaart gegaan. Jelte heeft verschillende grote awards in ontvangst mogen nemen en Jett Rebel heeft het hele festivalseizoen op bijna elk festival die je kan bedenken gespeeld, ook Pinkpop en Lowlands! Hoewel Jelte zijn nummers op zijn EP’s en debut album zelf helemaal heeft opgenomen en ingespeeld, heeft hij bij een optreden een fantastische band achter zich staan.

Jett Rebel
© Google.com

‘Pineapple Morning’ is de eerste single van het debut album van Jett Rebel. Het is een enorm catchy nummer. Pineapple Morning geeft mij zelfs een beetje het “Hawaii gevoel”. Je wordt binnen no time vrolijk van dit nummer en niet veel later ga je jezelf erop betrappen dat je dit nummer aan het meezingen bent. De videoclip past er perfect bij en is helemaal in de stijl van Jett Rebel.

Klik hier voor de Music Monday van oktober.

Wat vinden jullie van ‘Pineapple Morning’?

xox
Anneleen

Advertenties

Een gedachte over “Music Monday #05

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s