Event: Spotify Live Sessions met Jett Rebel

Banner1

Dinsdag 8 april ben ik naar het Spotify Live Sessions event geweest samen met mijn bestie Reina. We moesten op het hoofdkantoor van Spotify in Amsterdam zijn voor een live sessie van Jelte aka Jett Rebel! :)

Het event was in combinatie met KPN die 4G voor heel Nederland introduceerde. Om half één kon je naar binnen voor een lunch. Er stonden een paar picknicktafels in te ruimte met allemaal broodjes, sapjes en snoepjes. Om kwart over één begonnen de opnames. Er werd een paar keer geïntroduceerd en daarna mocht Jett Rebel eindelijk optreden. Hiervan zijn ook live opnames gemaakt. Jett Rebel speelde een stuk of 5 of 6 nummers waaronder ook zijn nieuwste voor de nieuwe Spiderman film! Na afloop hebben we nog een tijdje staan praten met Jelte terwijl het steeds leger werd op het Spotify kantoor, wat voor ons een voordeel was want toen iedereen van de bezoekers weg was mochten wij samen met Jelte en de crew de eerste edit van zijn nieuwe videoclip bekijken! Ik ga hier verder niet veel over zeggen, want jullie zien hem vanzelf wel, maar hij is nu al super gaaf! ;)

1
2
4
5
7

Hier kunnen jullie alvast Jett Rebel’s nieuwe single ‘On Top Of The World’ horen live @ het Spotify Live Sessions event! :)

xox
Anneleen

Advertenties

Een gedachte over “Event: Spotify Live Sessions met Jett Rebel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s