Jett Rebel @ Club Ziggo

Jett Rebel @ Club Ziggo Banner
Gisteravond (vrijdag 31 januari) ben ik samen met een vriendinnetje naar Club Ziggo in Amsterdam geweest want Brother & Bones, Sven Hammond Soul en *tromgeroffel* Jett Rebel traden daar op! Wij kwamen ofcourse voor Jett Rebel, de andere twee bands kenden we eigenlijk helemaal niet maar dat maakt niet uit want Jett Rebel was sowieso de moeite al waard!

We kwamen rond zeven uur aan in de Bijlmer en zijn toen direct naar Club Ziggo gelopen. Daar aangekomen bleek het druk te zijn, veel drukker dan dat ik had verwacht, maar dat maakte niet uit want dat is alleen maar gezelliger! Er waren ook live opnames voor het tv programma Ziggo Live dus er werden vooraf uitgelegd waar na het begon. Jett Rebel speelde als eerste en gaf een super leuke show van ongeveer drie kwartier. Na het optreden zijn we naar buiten gegaan waar we Jelte (Jett Rebel dus) zagen. We hebben een tijdje met hem staan praten toen we Celeste ontmoette. Celeste had een polaroid camera mee waardoor we echt een supergave polaroid foto van haar kregen samen met Jelte. Na nog een hele tijd gepraat te hebben met Celeste zijn we met de trein terug gegaan. Celeste en ik moesten allebei overstappen op Utrecht Centraal dus we konden nog een stuk samen reizen. Eenmaal op Utrecht Centraal bleken we allebei een half uur te moeten wachten op onze volgende trein dus hebben zijn we nog naar Starbucks gegaan waar ik een heerlijke vanilla chai latte had gehaald. Uiteindelijk kwam ik rond half 1 ’s nachts thuis van een mega leuke avond! :)

Ik kende Jett Rebel uiteraard al omdat Jelte in Valerius heeft gespeeld, ik had hem dus ook al een paar keer live gezien. Hij heeft nu twee ep’s uit genaamd Venus en Mars. Ook word hij veel op 3FM gedraaid en was hij daar vorige week nog megahit met zijn single ‘Tonight’.

Jett Rebel @ Club Ziggo 1   Jett Rebel @ Club Ziggo 2

Tracklist van Venus:
Do You Love Me At All
Louise
Should Have Told You
Private Beach Party
Romance
Darla My Darling
Tracklist van Mars:
That Place
Neither Of You
Hurts So Nice
Tonight
Sleep Overs
Sugar

En voor degene die Jett Rebel nou echt nog niet kennen, kijk en luister hier dan maar eens naar! ;)

xox
Anneleen

Advertenties

Een gedachte over “Jett Rebel @ Club Ziggo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s